„Јунајтед ерлајнс“ отпушта речиси 600 невакцинирани работници

Авиокомпанијата „Јунајтед ерлајнс“, која на почетокот на август побара од сите свои вработени во САД да бидат вакцинирани против Ковид-19,

Прочитај повеќе