- Advertisement -

archiveНевалдин

ЕкономијаМакедонија

И граѓаните кои примаат плата се сиромашни

Сиромаштијата која се пренесува од генерација на генерација е најдолгорочен проблеми на македонското општество. Невладиниот сектор смета дека потребно е...