Лекција по трудово право: Надоместок на плата за скратено работно време поради нега на дете со попреченост

Рубрика за трудово и социјално право Тема: Надоместок на плата за скратено работно време поради нега на дете со попреченост

Прочитај повеќе

Рубрика по трудово и социјално право: Надоместок за помош и нега од друго лице

Рубрика за трудово и социјално право Тема: Надоместок за помош и нега од друго лице Правата од социјална заштита се

Прочитај повеќе

Костов: Имало само вербален конфликт, а не физички напад

Директорот на болницата “8-ми Септември”, Христијан Костов, негираше дека во текот на ноќта имало физички напад врз вработените во болницата,

Прочитај повеќе