За 10 месеци отворивме 13 детски градинки, ги зголемивме платите за воспитувачките и негувателките

Прес-конференција, Лидија Тасевска, пратеничка на СДСМ Грижата за најмладите, за децата, е врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и

Прочитај повеќе