Ексклузивно: Вработените во Катастар – Скопје ќе работат без клима до крајот на неделата

До крајот на неделата, вработените во новата зграда на Агенцијата за катастар и недвижности – Центар за недвижности Скопје ќе

Прочитај повеќе

Катастарот лани впишал 15.852 легализирани објекти, нова евиденција и за државниот имот

 Во Агенцијата за катастар на недвижности (АКН) лани биле успешно завршени 15 852 барања за легализација. Од стартот на процесот

Прочитај повеќе

(Видео) Директор ги наградил вработените со вкупно 10 милиони долари

Кога сопственик на агенција за недвижности од Мериленд, САД на вработените во неговата фирма во текот на годишната прослава им

Прочитај повеќе

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува – плата до 38,689 денари

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува 23 државни службеници, објави Агенцијата за Администрација. Се бараат кандидати за раководители, помошници раководители,

Прочитај повеќе

До 30% зголемени платите во Катастар

Правилникот за зголемување на основната плата и зголемувањето на додатоците на основната плата стапува во сила во Агенцијата за катастар

Прочитај повеќе