Кочовски: Носењето на нов Закон за работни односи нема да промени ништо!

Фејсбук статус на Бобан Кочовски, Претседател на Движењето за социјална правда “Обединети Работници”:   Носењето на нов Закон за работни

Прочитај повеќе