- Advertisement -

archiveнедоследности

Економија

Ревизија во тетовскиот Центар за јавно здравје: Проблематична исплата на плати, набавки што се косат со закон

Недоследности во исплата на плати, проблематична систематизација на работни позиции, избор на директор без конкурс, сопственички проблем за просторот, отсуство...