archiveнееднаквости

Економија

Ангеловска: Преку јасна стратегија и партнерство ги решаваме невработеноста и сивата економија

Преку партнерство и јасна стратегија може да се надминат предизвиците како неадекватноста на пазарот на трудот, неформалната економија и подобрување...