Известување од Независниот синдикат на одбраната за исплатената плата за месец јуни 2022

Почитувани членови. Денес добивме многу телефонски повици во врска со исплатената плата за месец јуни/2022 година, која се исплатува по

Прочитај повеќе

Независниот синдикат на одбраната дава целосна поддршка на штрајкот на СОНК

Независниот синдикат на одбраната дава целосна поддршка на штрајкот на СОНК кој ќе започне на 11 април. Како синдикат од

Прочитај повеќе

Независниот синдикат на одбраната дава целосна поддршка на протестот на братските синдикати при КСС

Независниот синдикат на одбраната дава целосна и безрезервна поддршка на дел од гранските синдикати при Конфедерацијата на слободни синдикати на

Прочитај повеќе

Независниот синдикат на одбраната дава целосна поддршка на протестот на СПМ

Независниот синдикат на одбраната дава целосна поддршка и се приклучува кон протестот на Синдикатот на полицијата во Македонија. Во продолжение

Прочитај повеќе

Независниот синдикат на одбраната дава потполна поддршка и се приклучува на протестот на КСС !

Независниот синдикат на одбраната – НСО при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС дава потполна и безрезервна поддршка

Прочитај повеќе