Независниот синдикат на полицијата дава безрезервна поддршка на протестот на гранските синдикати при КСС

До редакцијата на порталот Работник пристигна поддршка од Независниот синдикат на полицијата за престојниот протест на гранските синдикати на КСС.

Прочитај повеќе