„Независен“ бара новинар за теми од областа на вработување

„Независен“ бара новинар за работа на теми од областа на вработување и со познавање на социјалните мрежи. Доставете CV на

Прочитај повеќе

НСП организира трибина на тема: „Одземање на службено оружје и употреба на физичка сила при преземање на полициски овластувања“

Фејсбук статус на Независниот синдикат на полицијата:    Со оглед на зачестената појава на одземање на оружјето на полициските службеници

Прочитај повеќе

Независниот синдикат со поддршка за суспендираните полицајци од Битола

Независниот полициски синдикат предводен од претседателот Гоце Делчев Тодев попладнево во Битола организраше мирен мотопротест, со кој им дадоа поддршка

Прочитај повеќе

Спасовски се сретна со делегација на Независниот синдикат на полицијата

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се сретна со делегација на Независниот синдикат на полицијата, предводена од претседателот Гоце Делчев

Прочитај повеќе

Независниот академски синдикат и ги презентираше слабостите во Законот за високо образование на Мила Царовска

Членови на Извршниот одбор на Независниот академски синдикат (НАкС) вчера одржаа средба со министерката за образование и наука Мила Царовска,

Прочитај повеќе

НСГРИТ бара анализа и подобрување на железничката инфраструктура

Независниот синдикат на градежни работници, инженери и трговци во градежништвото (НСГРИТ) бара детална анализа од стручни лица за состојбата на

Прочитај повеќе

Независниот синдикат на градежници бара преиспитување на одлуката за Универзална сала

Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно

Прочитај повеќе

Реакција на НСП: Полициските службеници дејствувале откако на влезот во Кондово на едниот му бил вперен пиштол во главата

Независниот синдикат на полицијата жестоко реагира откако вчера МВР поднесе кривична пријава против 6 полициски службеници за наводно „малтретирање при

Прочитај повеќе

НАкС со нова претставка до ДПИ бара прекинување на постапката за избор на ректор

Независниот академски синдикат (НАкС) денеска поднесе нова претставка до Државниот просветен инспекторат (ДПИ) од кој бара заштита на законитоста на

Прочитај повеќе

НСО побара вработените во одбраната да се пензионираат со 40 годишен стаж, без разлика на возраста

Почитувани колеги, членови на Независниот синдикат на одбраната и вроботени во Министерство за Одбрана и Армијата, Со целосна почит сакаме

Прочитај повеќе