Осудени шумски полицајци и понатаму во униформа

Димче Талевски од Демир Хисар и Душан Миновски, Ивица Јошевски, Сашо Трајковски, Бобе Силјановски и Дејан Миновски од село Сопотница,

Прочитај повеќе