Поради неисплатените плати, повторно блокиран железничкиот сообраќај

Вработените од велешка „Колска“ утрово два часа го сопреа железничкиот сообраќај од Велес кон Битола и Гевгелија. Тие три дена

Прочитај повеќе

Факти за големиот криминал во продажбата на ОХИС

Поранешните вработени во ОХИС и денеска ќе излезат да ги бараат своите работнички права и заостанатите плати. Протестот ќе започне

Прочитај повеќе