Прекин на производството во штипска „Баргала“

Поради неисплатени плати, денеска работниците на Фабриката за чевли “Баргала“ не започнаа со производствениот процес. Раковододството на компанијата им рекло

Прочитај повеќе

Прекин на работата во штипска текстилна фабрика поради неисплатени плати и придонеси

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“ на својот фејбук објави дека во штипската текстилна фабрика Баргала, денеска имало прекин на работата,

Прочитај повеќе