На невакцинираните работници им делат откази и ги испраќаат на неплатено отсуство

Канадските работодавачи отпуштаат или испраќаат на неплатено отсуство илјадници работници кои одбиваат да примат вакцина против коронавирусот.  Невакцинираните работници во

Прочитај повеќе