Дали работодавачот може да ме присили да земам неплатен одмор?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална политика.   Извор: Само Прашај

Прочитај повеќе

Интервју со потпретседателот на САДУ, Дејан Стојановски

Ексклузивно за Работник.мк, интервју со Потпретседателот на Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ. Кое е Вашето

Прочитај повеќе