- Advertisement -

archiveнеплатен

ПравдаСветот на работникот

МВР демантираше за бројот вработени полицајци кои се на неплатен одмор

Министерството за внатрешни работи нajoстро ги демантира дeзинфopмациите објавени од порталот Нетпрес, а пренесени од неколку други портали во кои...