Стоилковски: Артан Груби вработи негов роднина во министерството, тоа е директен непотизам

Според објавената одлука за вработување за Сезар Груби како самостоен референт, Артан Груби очигледно го приватизира министерството, со тоа што

Прочитај повеќе

САДУ: Се што ветија ништо не исполнија, само непотизам, закани и уцени

Од Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ при Конфедерација на слободни синдикати на Македонија – КСС,

Прочитај повеќе