Мизрахи: Проактивно ќе се вклучам во борбата со непријавената работа

Министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи денеска учествува на Регионалната конференција: “Вработување – Нијанси на сиво во Западен

Прочитај повеќе