Генералниот директор на „Нептун“ Горан Цветинов: Вработените уживаат повеќе бенефити, еден од нив е флексибилно работно време

Бобан Илијевски  Нептун Македонија е најголемиот ланец на маркети за бела техника и електроника во Македонија. Оваа компанија воедно е

Прочитај повеќе

Нептун донаторска кампања по повод Светскиот ден на хуманоста

Како дел од стратешко партнерство помеѓу СОС Детско село и НЕПТУН Македонија „Заедно за повеќе насмевки“, почнувајќи од 03.08.2021 НЕПТУН

Прочитај повеќе

Нептун Македонија: Општествена одговорност и почит кон своите вработени по повод 8 март

Од своето објавување во ноември 2020 година, автобиографската книга „Своја“ на авторката Ирена Чаушевска Даниловска постави мисија да ги едуцира

Прочитај повеќе

НЕПТУН семејството заедно со генералниот директор Горан Цветинов ги пронајдоа и наградија најуникатните палавковци

Најголемиот ланец на маркети за бела техника и електроника во Македонија, Нептун, предводен од генералниот директор, Горан Цветинов, континуирано работат

Прочитај повеќе