Хрватска забранува работна недела, но работдавачите би имале можност да изберат 14 работни недели годишно

Во Хрватска започнува реализацијата на забраната за работа во недела. Ова за хрватскиот портал Индекс го потврдил портпаролот на Владата

Прочитај повеќе