(ВИДЕО) Предлогот на МТСП не е во насока Недела да биде неработен ден

Денеска во интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија изнесува детални предлози и предупредувања во

Прочитај повеќе