Сивата економија и правната несигурност останува најголем проблем за бизнисите

Бизнис климата годинава е речиси непроменета. Сивата економија и правната несигурност се уште се едни од најголемите проблеми со кои

Прочитај повеќе

Синдикати: Несигурноста со договорите за работа и ниските плати се најголема причина за иселувањето

Работничката несигурност со договорите за вработување и ниските плати се една од главните причини за иселувањето велат од синдикатите. Очекуваат

Прочитај повеќе