Несреќа во Леверкузен: Еден исчезнат работник е пронајден мртов, 16 се повредени…

По силната експлозија во Леверкузен, еден од исчезнатите работници е пронајден мртов, објави Der Tagespiegel. Спасувачките тимови треагаат по уште четворица вработени

Прочитај повеќе