Несреќи при работа еден куп, ние насочени само кон платите

Несреќи при работа се случуваа постојано, за жал, а ние постојано зборуваме само за платите и за тоа дали и

Прочитај повеќе

„Евростат“: Во Шведска и во Финска има најголем број несреќи на работа

Во 2020 година 2,4 проценти од вработените во ЕУ пријавиле најмалку една несреќа на работа во претходните 12 месеци, што

Прочитај повеќе

Петковски: Ковид-19 да се признае како професионално заболување

Македонското здружение за заштита при работа и по година од барањето ковид 19 да биде признаено како професионално заболување не

Прочитај повеќе