Смртноста на работните места расте во ЕУ: Во овие земји има најмногу загинати работници

Смртните случаи на работно место ќе продолжат да ја мачат Европа значајно подолго отколку што претходно се предвидувало: покажува порастот

Прочитај повеќе

Анализа: 124 несреќи при работа се случиле во 2018 година

Во 2018 година според извештај на Македонското Здружение за заштита при работа – МЗЗПР се случиле 124 несреќи при работа.

Прочитај повеќе

Слава Им! Да не се повтори…

Денес, 28 Април, не само што е најголемиот христијански празник, Христовото Воскресение  -Веигден, случајно или не,  денес е и светскиот

Прочитај повеќе