Царовска во Краков: Имаме обврска да ги научиме нашите деца да ги препознаат и да бидат гласни против првите знаци на нетолеранција

Секоја генерација треба да се насочува кон стекнување на вистинските етички, морални и човечки вредности и кон препознавање на негативните

Прочитај повеќе