КОЈА КОМПАНИЈА НАПРАВИ НЕТО ДОБИВКА ОД 8,2 МИЛИОНИ ЕВРА?

Економското закрепнување на глобалната економија поттиа закрепнување и на глобалната побарувачка на челик што поволно влијаеше на подобрувањето на пазарните

Прочитај повеќе