Нетфликс отпушта уште 300 вработени поради губење на претплатници

Компанијата Нетфликс објави дека ќе отпушти уште 300 вработени, најголем дел од САД, поради намалување на бројот на претплата и

Прочитај повеќе

„Нетфликс“ го намалува бројот на вработени, укина 150 работни позиции

Стриминг платфромата „Нетфликс“ одлучи да укине 150 работни позиции главно распространети во САД што директно влијае врз вработените во филмските

Прочитај повеќе