КСС предупредува на дискриминација и неуставност

Соопштението на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија ви го пренесуваме интегрално: Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, најголемата синдикална

Прочитај повеќе