ОД ВКУПНИОТ БРОЈ АКТИВНИ КОМПАНИИ ОД НЕФИНАНСИСКИОТ СЕКТОР, 3,1 ПРОЦЕНТ СЕ СТРАНСКИ ФИЛИЈАЛИ

Од вкупниот број активни претпријатија од нефинансискиот сектор во земјава, 3,1 процент или 1.793 биле странски филијали, односно домашни компании

Прочитај повеќе