Мајка ми почина, ја зарази несовесниот персонал на Нефрологија

На почетокот на месецов, 32 здравствени работници од Клиниката за нефрологија заболеа од Ковид-19, неколку од нив беа хоспитализирани. Досега

Прочитај повеќе