Ампева со апел до работниците од НикобЛаб: Спогодбата е незаконска, барајте си ги правата од работен однос

Фејсбук статус на Кристина Ампева: Апел до овие вработени. Овоj документ дека се откажувате од вашите права , е незаконит

Прочитај повеќе

НИКОБ ЛАБ: Прекинувањето на работниот однос е извршено на доброволна основа по принцип на спогодба

Поликлиникта на НИКОБ групацијата е да негува коректен однос кон медиумите, запазувајќи ги етичките норми на известување, и коректно е

Прочитај повеќе

Никоб Лаб остави на улица над 30 вработени, избркани без отказен рок

Без отказен рок, без претходна најава и од причини познати само за раководството, НИКОБ ЛАБ остави на улица над 30

Прочитај повеќе