Никоб Лаб: Мобилни екипи за безбедно и сигурно земање на примероци во вашиот дом или работно место

Со цел доближување на услугите кон граѓаните, Никоб Лаб од денес 12.10.2021 им овозможува на лицата кои не се во

Прочитај повеќе

НИКОБ ЛАБ со промотивни цени за PCR тестови за македонските навивачи

По повод настапот на македонската репрезентација на европското првенство ЕURO 2020 лабораторијата НИКОБ ЛАБ на македонските навивачи им овозможува PCR

Прочитај повеќе