Ампева до газда Никоб: Дали им исплативте плата на вработените и дали им исплаќате законски гарантирана минимална плата?

Фејсбук статус на Кристина Ампева: До газда никоб. Прашања од мене. 1. Денеска е 29ти јуни, а платата на вработените

Прочитај повеќе

Ампева: Газдата на Никоб нека намали со политика и нека им исплати плата на работниците

Денеска е 27ми. Плата се пушта до 15ти во месецот. Газда никоб да намале со политика има попаметни работи, па

Прочитај повеќе

Лазаров: НИКОБ е бренд кој го создадоа задоволните клиенти

Денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија ја посети НИКОБ Групацијата и му беа презентирани услугите кои НИКОБ Обезбедување, НИКОБ Медикал и НИКОБ Лаб ги нуди на пазарот. Беа

Прочитај повеќе

Филипче вели дека нема да се приватизира Брзата помош, туку дека само законски им се овозможувало на приватните установи да ја вршат оваа дејност

Не станува збор за приватизирање на брзата помош, тоа е политички спин. Во Законот јасно пишува дека итната медицинска помош

Прочитај повеќе