Стоп за никотниските зависници – кој пуши, не може да работи

Американската компанија „Ју -хол интернешнел“ објавила дека ќе го прекине вработувањето на „никотниски корисници“, пушачи и корисници на електорнски цигари.

Прочитај повеќе