Нина Ангеловска по втор пат избрана за “жена амбасадор за е-трговија” на УНКТАД

Нина Ангеловска, е избрана за „жена амбасадор на e- трговија” за 2021-2022 година од страна на УНКТАД – телото на

Прочитај повеќе

Ангеловска: Добрите економски политики даваат резултати

Добрите економски политики даваат резултати!, пишува министерката за финансии Нина Ангеловска на својот Фејсбук профил. „По растот од 3.9% во

Прочитај повеќе