Над 2,600 апликации за издавање ваучери за одмор на лица со ниски приходи

Јавниот повик за издавање потврда-ваучер за користење на средства за организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања

Прочитај повеќе

Објавен јавен повик за организаран одмор на работници со ниски приходи

Министерството за економија денеска го објави јавниот повик за реализација на мерката – организиран одмор на работници со ниски приходи

Прочитај повеќе

И оваа година државата ќе доделува ваучери за одмор на вработените со ниски приходи

И оваа година државата ќе продолжи да им доделува ваучери за одмор на работниците со ниски приходи во домашните туристички

Прочитај повеќе