Од понеделник ново воздушно поврзување на Скопје со Женева по минимални цени

Нискобуџетната воздухопловна компанија „Изиџет“ официјално од понеделник 1-ви ноември, ќе лета на релација меѓу Скопје и швајцарска Женева. Македонскиот главен

Прочитај повеќе

„Изи џет“ влегува на македонскиот пазар

Нискобуџетната авиокомпанија „Изи џет“ ќе влезе на македонскиот пазар во претстојната зимска сезона со авиолинија помеѓу Скопје и Женева. Летовите

Прочитај повеќе

Виз ер ја продолжи суспензијата на сите летови од и до Скопје до 30 април

Нискобуџетната авиокопанија Виз ер, како резултат на пролонгираните забрани за патување на сите летови од и до Република Северна Македонија,

Прочитај повеќе

Пред да резервирате карта за „Визер“ прочитајте ги условите

Пред да летаат со „Визер“, патниците треба внимателно да ги прочитаат условите за превоз на веб-страницата на превозникот. Само така

Прочитај повеќе