НЛБ Банка донираше сензорна соба во Македонски Брод како дел од проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

Денеска во општинското основно училиште „Св. Климент Охридски“ во Македонски Брод, официјално беше пуштена во употреба сензорна соба наменета за

Прочитај повеќе

НЛБ банка вработува…

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги.  Својот

Прочитај повеќе

НЛБ Банка со дополнителна исплата на средствата од четвртиот пакет мерки за финансиска поддршка од Владата

Согласно  иницијативата на Владата на РСМ во рамки на четвртиот пакет мерки за справување со COVID- 19 кризата, во НЛБ

Прочитај повеќе

НЛБ Банка со понуда за доброволно приватно здравствено осигурување во соработка со Сава осигурување

НЛБ Банка повторно ја прошири својата понуда на осигурителни продукти и во соработка со Сава осигурување воведе приватно здравствено осигурување,

Прочитај повеќе

НЛБ банка вработува…

НЛБ Банка има потреба од: Ревизор во Сектор за внатрешна ревизија Работни цели: Имплементација на стручни стандарди и начела на

Прочитај повеќе