ЗНМ: Осуда за заканите и навредите врз новинарката Мирослава Бурнс

Здружението на новинарите на Македонија остро ги осудува заканите и навредите врз новинарката на Слободен печат, Мирослава Бурнс од страна

Прочитај повеќе