3ти мај: Битката за квалитетно новинарство и медиумска слобода не е завршена

Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ)и Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) денеска, на 3-ти мај Меѓународниот ден

Прочитај повеќе

MAAA и ССНМ потпишаа меморандум за соработка

Претседателот на Синдикатот на новинари и медиумски работници, Павле Беловски и претседателката на Македонско-американската алумни асоцијација, Верица Јордановска потпишаа договор за

Прочитај повеќе