Поврат на персоналниот данок на доход на сите нововработени млади под 30 години

Во програмата за работа на мандатарот Димитар Ковачевски фокусот е ставен на младите и намалување на младинската невработеност, а една

Прочитај повеќе

Честитки за нововработените во МЖ – одбиените можат да поднесат жалби во шест пред СЈО!

Фејсбук објава на Игор Здравковски од ВМРО-ДПМНЕ:. „Честитки за новоизбраните на конкурсот за вработување во “Македонски Железници” Одбиените граџанки и

Прочитај повеќе

Нововработените првиот месец сами мора да плаќаат здравство

Сите оние кои се вработуваат за првпат, или имаат ново работно место, првиот месец  мора да си ги плаќаат здравствените

Прочитај повеќе