Рудник САСА обезбеди новогодишен бонус за вработените, пакетчиња за сите деца, како и пакети за социјално ранливите категории граѓани

Рудникот САСА и оваа година обезбеди новогодишни подароци за различни групи на граѓани од општината Македонска Каменица и за сите

Прочитај повеќе

Шилегов на прошетка низ водно заедно со децата на улица

Во пресрет на Новогодишните празници децата од Дневниот центар за деца на улица од Шуто Оризари денеска го посетија Планинарскиот

Прочитај повеќе

Новогодишни пакетчиња за децата со ментална и телесна попреченост

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин ги посети децата од Дневниот центар за деца со ментална и телесна попреченост и

Прочитај повеќе