Групацијата „Новоматик Македонија и Апекс Македонија“ во време на пандемија го зголеми бројот на вработени за 21,7 отсто

Индустријата игри на среќа не ја одминаа тешките економски последици предизвикани од светската пандемија со ковид-19. Како и другите стопански

Прочитај повеќе

Вработените во казината нема да земат дел од платата, а вработените во обложувалниците се во се’ поголема неизвесност

Бобан Илијевски  Рестриктивните мерки коишто ги воведе Владата за поттикнување на вакцинацијата оставија големи последици по угостителските објекти, спортските обложувалници

Прочитај повеќе