Спектакуларно – Најблиските фотографии од Сонцето досега направени

Досега се направени најблиските фотографии на Сонцето, на оддалеченост од околу 77 милиони километри, пишува Би-Би-Си. Најблиските снимки досега се

Прочитај повеќе