(ВИДЕО)НЕМА НОВИ ЗАКОНИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СЕ Е ПОПУЛИЗАМ

Втор дел од ексклузивното новогодишно интервју со претседателот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија, Благоја Ралповски. Во прилог е

Прочитај повеќе