Независниот синдикат на полицијата излезе на протест – бара усогласување на платите

Да се усогласи минималната плата во пресметката на платата согласно колективните договори,  ова е клучното барање кое денес ги изнесе

Прочитај повеќе

СПМ ќе присуствува на протестот организиран од НСП

СПМ ќе присуствува на протестот организиран од НСП Почитувани членови на Синдикат на Полиција во Македонија, Раководството на Синдикат на

Прочитај повеќе