- Advertisement -

archiveнуркачи

ЗанимливостиМагазин

(ФОТО) Се отвори најдлабокиот базен на светот!

Најдлабокиот базен на светот е длабок 45,5 метри, наменет за нуркачи, а неодамна беше отворен во Полска, недалеку од Варшава....