ОАЕ воведува корпоративен данок од 2023 година, првпат во историјата на земјата

Обединетите Арапски Емирати ќе воведат федерален корпоративен данок на доход за првпат во историјата на земјата, соопшти Министерството за финансии.

Прочитај повеќе